Omavalitsusliit on haigemaja kärpekavade vastu

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kallas.
Madis Kallas. Foto: Andres Haabu

Teisipäeval koos olnud Saaremaa omavalitsuste liidu volikogu fookuses olid haigla ja transpordiühendusega seotud küsimused.

Saaremaa omavalitsuste liidu esimees Madis Kallase sõnul kinnitasid nii vallavanemad kui ka volikogu esimehed seisukohta, et tegemist on maakonna ühe strateegiliselt olulisema asutusega ja igasugustele kärpekavadele tuleb jõuliselt vastu seista, kirjutab Saarte Hääl. Samuti arutleti haigla ja kohalike omavalitsuste vahelise koostöö üle tulevikus ja seda nii esmatasandi kui ka eriabi vaatevinklist.

Ligi aasta tagasi toetas ka Saaremaa omavalitsuste liit rahaliselt Mõntu–Ventspilsi laevaliini taaskäivitamise projekti. «Üldine hoiak oli, et sellel liinil on suur potentsiaal, aga õhku jäi lahtisi otsi võimalike rahastamisallikate osas, sest liin ei suuda vähemalt esialgu end ise majandada,» märkis Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles