Laste vaimse tervise keskus sai endale trenažöörid

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Merike Martinson andis Laste Vaimse Tervise Keskuse spordisaalis üle ellips- ning jalgrattatrenazhööri, millel saavad trenni teha nii patsiendid kui töötajad.
Dr Merike Martinson andis Laste Vaimse Tervise Keskuse spordisaalis üle ellips- ning jalgrattatrenazhööri, millel saavad trenni teha nii patsiendid kui töötajad. Foto: Tallinna lastehaigla

1. juunil autasustati kõige lapsesõbralikumaid töötajaid ning abilinnapea Merike Martinson andis Laste Vaimse Tervise Keskusele üle trenažöörid

Lastekaitsepäevaaktusel 1. juuni hommikul teati teatavaks 2016. aasta Tallinna Lastehaigla kõige lapsesõbralikumad töötajad, kelleks on Kesklinna Lastepolikliiniku õde Olga Koemets, lastehaigla füsioterapeut Juta Lusti ning klienditeenindaja Natalia Malikova.

Lapsevanemad said haiglat ja selle töötajaid hinnata käesoleva aasta algusest läbi viidavas rahuloluuuringus, laureaatide valimisel arvestati ka kaastöötajate ja kolleegide ettepanekuid.

Aktusel pidas kõne Õiguskantsleri kantselei laste ja noorte õiguste osakonna juhataja Andres Aru ning abilinnapea Merike Martinson.

Auhinnafondi kogusumma 750 eurot läks jagamisele kolme laureaadi vahel.

Lastekaitsepäeva puhul andis dr Merike Martinson Laste Vaimse Tervise Keskuse spordisaalis üle ka ellips- ning jalgrattatrenazhööri, millel saavad trenni teha nii patsiendid kui töötajad. Raha selle ostuks kogunes abilinnapea palgast tehtud regulaarsetest annetustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles