Mängu ajal raskelt viga saanud jalgpallur suri

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:K
SAKALA01:K Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeva ennelõunal suri pereringis Saksamaa jalgpalliklubi TuSpo Huckingen noor mängija, kes sai viga, kui üritas vastast üle trumbata peavõitluses.

Jalgpalliklubis TuSpo Huckingen mängiv 25-aastane Gennadi Kolb mängis neljapäeval oma meeskonnaga Duisburgis kohaliku liiga mängus TSV Heimaterde nimelise meeskonna vastu ja kukkus peavõitluse käigus pikali, kirjutab ajaleht Bild. Seejuures kukkus üks sama meeskonna mängija puusaga Gennadi pea ja kaela peale.

Selle tagajärjel lõhkes Gennadi kaelaarter ja tema koljusse tekkis mõra. 25-aatane üliõpilane kaotas palju verd, talle tehti kohe operatsioon ja ta viidi kunstlikku koomasse, kust ta enam üles ei ärganud.

«TuSpo Huckingen leinab oma mängijat Gennadi Kolbi, kes suri raskete vigastuste tagajärjel. Tunneme tema perekonnale ja lähedastele sügavalt kaasa. Raske on kirjeldamatut sõnadesse panna,» kirjutab jalgpalliklubi TuSpo Huckingen oma koduleheküljel. «Täname sel teel kaastunde eest. Täname solidaarsuse eest  sportlastest sõpru, klubiliikmeid ja kõik klubisid lähedalt ja kaugelt. Meile teeb head teadmine, et meile mõtlete.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles