Raskesti viga saanud laps ilmus avalikkuse ette (1)

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Traagilisse õnnetusse sattunud 11-aastane Nebraska tüdruk pidas oma esimese pressikonverentsi, kus räägiti tema paranemisest.

Elizabeth Gilreath on olnud haiglas alates 5. mail juhtunud tragöödiast, mille käigus jäi laps juukseid pidi lõbustusatraktsiooni külge kinni ja see skalpeeris ta pea, kirjutab Fox News. Praegu istus tüdruk pressikonverentsil ratastoolis ning tema pead kattis side. Vaata pressikonverentsi siit.

Haigla pressesindaja sõnul oli täielik üllatus, et Elizabeth viimasel hetkel pressikonverentsiga ühines. Kümme minutit enne algust ütles tüdruku ema, et laps on selleks valmis.

Lapse ema Virginia Cooksey rääkis, et arstid on tüdruku paranemisega rahul ning Elizabeth näeb mõlema silmaga. Ema hinnangul on tütar sitke ja paraneb, kuigi teda ootavad veel operatsioonid, mistõttu ei saa ta haiglast lahkuda.

Ema sõnul ootab tüdruk väga kojupääsemist ning vanem lohutab teda, et paranemise suunas tuleb liikuda samm-sammult.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles