Saunaõnnetus ei hüüa tulles

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tünnisaunas käik lõppes tõsise põletusega.
Tünnisaunas käik lõppes tõsise põletusega. Foto: Jaanus Lensment

Suvi on aeg, kui peetakse rohkem saunapidusid, kust tihti ei puudu ka alkohol. Saunatades tasub olla siiski ettevaatlik, kuna libeda põrandaga kitsas ruumis tuleb sageli ette kukkumisi ja põrutusi, võidakse saada ka põletushaavu.

«Meil oli seltskonnaga istumine ühes koduhoovis, kus ei puudunud ka tünnisaun. Kuna tünn oli rahvast täis, siis mõtlesin, et saan üle ääre kiiremini välja vupsata. Äär ei olnud väga kõrge – umbes 1,2 meetrit – ning seega tundus see üsna ohutu, kuid kaotasin tasakaalu ja kukkusin üle ääre,» kirjeldas toimetuse poole pöördunud Mari.

Püsti tõustes tundis ta valu nii peas kui ka jalas, kuna oli kukkunud jalaga vastu kerist, mis tekitas kohe suure põletuse. Mari kattis jala külma rätikuga, kuid pidi suure valu tõttu järgmisel päeval siiski ka erakorralise meditsiini osakonda minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles