Piltuudis: tulekahjust pääsenud tüdruk sai uue käe- ja jalaproteesi

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa-aastane Safyre.
Kaheksa-aastane Safyre. Foto: Facebook

Kaheksa-aastane New Yorkist pärit Safyre Terry, kes kaotas 2013. aastal tulekahjus oma pere, liigutas taas inimesi pildiga oma uuest käe- ja jalaproteesist.

Juuni lõpus jagas tüdruku tädi Liz Dolder Facebooki keskkonnas fotot lapse uuest parema käe ning vasaku jala proteesist, mis on kaunistatud pandade ja südametega, vahendab Fox. Safyre olevat tädi sõnul nii rõõmus, et tunneb end kui seitsmendas taevas.

Tüdruk sai tugevaid põletushaavu süütamisest põhjustatud tulekahjus ning kaotas samas õnnetuses ka oma pereliikmed. Õnnetuse järgselt katsid ligikaudu 75 protsenti tema kehast põletushaavad.

Safyre sattus ka möödunud aasta lõpus sotsiaalmeedia huviorbiiti, mil palus pühademeeleolu loomiseks ning jõulupuu kaunistamiseks saata endale jõulukaarte. Palve liigutas paljusid ning tüdrukule laekus heade soovidega kaarte ning toetavaid annetusi tervest Ameerikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles