Verekeskus ja jalgpalliklubi korraldad ühise doonoripäeva

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum

Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskus ja FC Levadia korraldavad järgmisel teisipäeval Kadrioru staadionil doonoripäeva «Südamest südamesse – jalgpall toetab doonorlust!»

PERH-i verekeskuse arendusjuht Ülo Lomp ütles, et Kadrioru staadionil peetav doonoripäev on saanud kenaks traditsiooniks, kus koos verekeskuse hea sõbra, jalgpalliklubi Levadiaga, korraldatakse enne Premium liiga mängu doonoripäeva.

«Jalgpall on spordiala, mis on lihtsate vahenditega kättesaadav väga paljudele noortele ning annab harrastajatele nii füüsilise kui emotsionaalse rahulolu. Doonorlus on aga ülim võimalus teha head ning annab doonorile positiivse teadmise sooritatud heateo suurusest – päästa kellegi elu,» ütles Lomp.

FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson ütles, et jalgpalliklubil on hea meel doonorluse edendamisele kaasa aidata, seda nii doonoripäeva korraldamise kui vereloovutuse tähtsuse laiema teadvustamise kaudu.

«Eelmistel aastatel loovutasid verd mitmed meie kogukonna ja Eesti jalgpallipere liikmed, ootame kõiki neid ja arvukalt uusi doonoreid teisipäeval Kadriorgu! Kõikidel on võimalus teha omalt poolt heategu abivajajale ning seejärel nautida põnevat jalgpallietendust,» lisas ta.

Vereloovutus toimub kella 14st 17ni Kadrioru staadioni peatribüüni esimese korruse ruumides, doonorid pääsevad sisse Vesivärava tänavalt. Vereloovutus kestab umbes 45 minutit, viimased doonorid saavad alustada vereloovutust kell 18.

Kõik vereloovutajavad saavad meene ning tasuta mängupääsme FC Levadia ja Nõmme Kalju FC põnevuskohtumisele, mis algab kell 18.

Kolmandat aastat järjest toimuval jalgpalliteemalisel doonoripäeval loovutavad verd FC Levadia president Viktor Levada, klubi tegevjuht Sergei Hohlov-Simson, duubelmeeskonna peatreener ja noortetöö juht Vladimir Vassiljev, jalgpallikooli tegevjuht Indrek Petersoo, mitmed endised Eesti koondise mängijad, FC Levadia noortetreenerid, harrastusjalgpallurid, klubi töötajad, koostööpartnerid, noormängijate vanemad ning teised Eesti jalgpallipere liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles