Suurüritustel koguti vähihaigetele ligi 5000 eurot (1)

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist. Foto: Liis Treimann

Vähiravifondi «Kingitud elu» lisandus kahel viimasel nädalalõpul spontaansete annetustena sularahas ligi 5000 eurot. 

Fondi vabatahtlikud kogusid annetusi nii Paides toimunud Arvamusfestivalil, Käsmus toimunud Viru folgil kui ka Vanamõisa laadal Sauel, teatas fond. 

Viru folgi publik panustas ligi 1400 eurot, Arvamusfestivali külastajad üle 2300 euro ning Vanamõisa laadalised veel ligi 1200 euroga.

«Täname igat lahket annetajat, kes otsustas endale jõukohase panusega aidata abivajajaid võitluses vähiga ning kinkida neile elupäevi oma lähedaste keskel. Kohtasime oma annetuskastide juures väga paljusid toredaid inimesi, nii noori kui ka vanu,» ütles vähiravifondi juhataja Toivo Tänavsuu. 

Sel nädalal on fondi vabatahtlikud taas ametis. Vähihaigeid on võimalik toetada nii Tallinna lauluväljakul reedest laupäevani kestval muusikafestivalil «We Love The 90’s», laupäeval Tallinnas Tammsaare pargis toimuval kristlikul kontsertüritusel kui ka laupäeval Lennusadamas aset leidval Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilisel ärihooaja avamisel. 

Suvel käivitas vähiravifond «Kingitud elu» oma kodulehel www.kingitudelu.ee annetuste mootori, mille kaudu saab igaüks lihtsa vaeva ja jõukohase panusega vähihaigete püsitoetajaks hakata. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles