Regionaalhaigla nõukogu loodab teha uue juhi valiku septembri jooksul

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti regionaalhaigla.
Põhja-Eesti regionaalhaigla. Foto: Liis Treimann

Teisipäeval, 30. augustil toimus Põhja-Eesti regionaalhaigla nõukogu korraline koosolek, kus muude teemade kõrval arutati uue juhatuse esimehe valikuprotsessi ajakava. 

Nõukogu on lõppvooru valinud kolm kandidaati ja käimas on kohtumised kandidaatidega, teatas Põhja-Eesti regionaalhaigla. «Nõukogu oli rahul laekunud avalduste arvuga ja kandideerijate mitmekesise kogemustepagasiga,» ütles nõukogu esimees Marika Priske. «Sõelale jäänud kandidaadid on väga tugevad ja seejuures erineva tausta ja oskustega. Nõukogu valik, kelle kogemused ja tugevused viiksid regionaalhaiglat parimal viisil edasi, ei saa olema kerge.»

«Olen kindel, et Eesti parim haigla saab endale kindlasti ka parima juhi, kellel on selge visioon Regionaalhaigla tulevikust ja võimalustest ning suutlikkus kaasa rääkida kogu Eesti tervishoiusüsteemi arengus,» lisas ta. Kõigi kolme kandidaadiga kohtumiseks otsitakse praegu kõigile sobivat aega ning viimased kohtumised jäävad septembri teise poolde.

Kokku laekus regionaalhaigla juhatuse esimehe kohale 15 sooviavaldust. Esimeses voorus valis nõukogu välja seitse inimest, kes juhatuse esimehe konkursil jätkasid. Appi võeti personaliotsingufirma, kes aitas täpsemalt kaaluda kandidaatide sobivust. Personalifirma kohtus kandidaatidega, viis läbi testid, tegi taustuuringu ja intervjueeris soovitajaid. Personalifirma hinnangutele tuginedes valiti lõppvooru kolm haiglajuhiks sobivaimat kandidaati.

Uue juhatuse esimehe tööle asumiseni täidab juhatuse esimehe ülesandeid regionaalhaigla juhatuse liige-ülemarst dr Andrus Remmelgas. Haiga töö jätkub tavapärasel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles