Tähelepanu: haigekassa postiaadress muutub

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigekassale saadetavad kirjad tuleb nüüd postitada uuele aadressile.
Haigekassale saadetavad kirjad tuleb nüüd postitada uuele aadressile. Foto: Toomas Huik

Alates 1. septembrist 2016 on Eesti haigekassa juriidiliseks aadressiks Lastekodu 48, 10144 Tallinn, kuhu tuleb edaspidi postitada kõik haigekassale saadetavad dokumendid.

Haigekassa keskkontor, mis on seni asunud Tallinnas aadressil Lembitu 10, kolib kokku senise Harju piirkondliku osakonnaga aadressile Lastekodu 48 ning sellega seoses muutub ka haigekassa juriidiline aadress, teatas haigekassa.

Tallinna klienditeeninduse asukoht ja lahtiolekuajad kolimisega seoses ei muutu. Samuti ei tähenda haigekassa kolimine kindlustatutele ühtegi muudatust.

Pärnu, Jõhvi ja Tallinna klienditeeninduskontorid on avatud kolmapäeviti kl 8.30-18.00, teistel tööpäevadel kl 8.30-16.30. Tartu klienditeenindus on avatud esmaspäeviti kl 8.30-18.00, teistel tööpäevadel kl 8.30-16.30. Kõikide klienditeeninduste täpsed asukohad on leitavad haigekassa kodulehelt www.haigekassa.ee.

Tallinna klienditeenindus jätkab oma tööd endisel asukohal, aadressil Lastekodu 48. Lisaks on võimalik haigakassaga ühendust võtta helistades telefonil 669 6630 tööpäeviti kl 8.30 -16.30. Nädalavahetustel on klienditeenindused suletud ning kõik pöördumised on teretulnud e-postile info@haigekassa.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles