Saaremaa vähiühing avas teabetoa

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähihaigetel on nõuannetest ja toetusest vahel väga palju abi.
Vähihaigetel on nõuannetest ja toetusest vahel väga palju abi. Foto: Panther Media/Scanpix

Saaremaa vähiühing avas Kuressaare haigla endises polikliinikukorpuses teabetoa, et pakkuda vähihaigetele ja nende lähedastele tuge ja anda nõu.

«Kui senised viis aastat jagasime meie poole pöördunud inimestele infot telefonitsi, saime kokku puuetega inimeste koja ruumes või kusagil kohvikus, siis nüüd on neil inimestel kindel koht, kuhu tulla,» rääkis ühingu juhatuse liige Kairit Lindmäe Saarte Häälele. Kabineti andis ühingu käsutusse Kuressaare haigla ning selle remontimisel ja sisustamisel tulid appi vabatahtlikud ja annetajad.

Teabetuppa tulijaid hakkab vastu võtma põhiliselt Siiri Rannama, kes on vähile kaotanud palju lähedasi ja tuli ühingule appi vabatahtlikuna.

Teabetuba on avatud Kuressaare haigla teisel korrusel kabinetis D2156 teisipäeviti ja neljapäeviti kell 9–12 ja nõu või infot saab küsida ka telefoninumbritel 58 855 235 ja 54 512 202 või  meiliaadressidel saare.vahiuhing@gmail.com ja siiri.rannama@gmail.com.

Loe täismahus artiklit ajalehest Saarte Hääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles