Näitlejad panevad suurperede nimel «pekid põlema»

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Näitlejad Anti Reinthal ja Tiit Sukk on vastu võtnud väljakutse langetada oluliselt oma kehakaalu ning sellega koos vastavalt tulemustele annetada ka raha paljulapseliste perede huviringide heaks.

«Oli lihtsalt selline situatsioon, et järsku trepist üles minnes ja laua taga istudes avastasin, et ei ole enam konditsioon nii hea, kui võiks olla,» selgitas produtsent ja näitleja Anti Reinthal «Ringvaates», kust kõik alguse sai, vahendab ERR.

Sealt saigi alguse idee koostöös erinevate partneritega, kus seati eesmärgiks langetada teatud arv kilosid ning iga kaotatud kilo pealt annetada ka 20 eurot heategevuseks.

Unibet lubas omalt poolt toetada sama summaga ehk kokku said paljulapselised pered huvitegevuste toetuseks 40 eurot iga kaotatud kilo pealt. Korrus3 treeneri Martin Plaseri käe all tuli esimesel kuu trenni teha suisa 4-5 tundi päevas.

Sarnase väljakutse vastu võtnud näitleja Tiit Sukk alustas 103 kilogrammi pealt. Nüüdseks on mees loobunud nisujahust ja kartulist ning kõnnib iga päev vähemalt tund aega.

Loe lähemalt ning vaata videointervjuud näitlejatega ERR uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles