PERHi juhi konkursi sõelale jäi kaks kandidaati

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PERH.
PERH. Foto: Liis Treimann/Postimees

Eilsel Põhja-Eesti regionaalhaigla nõukogu koosolekul kohtuti kolme lõppvooru valitud kandidaadiga, kellest kahega otsustati läbirääkimisi jätkata.

Kohtumiste juurde kutsuti ka haigla juhatuse liikmed ja kaks kliinikujuhatajate esindajat, kirjutab PERH oma kodulehel.

«Sõelale jäänud kandidaadid on väga tugevad ja seejuures erineva tausta ja oskustega,» ütles nõukogu esimees Marika Priske ja lisas, et nõukogu valik, kelle kogemused ja tugevused viiksid regionaalhaiglat parimal viisil edasi, ei ole kerge.

Kokku laekus regionaalhaigla juhatuse esimehe kohale 15 sooviavaldust. Esimeses voorus valis nõukogu välja seitse inimest, kes juhatuse esimehe konkursil jätkasid.

Appi võeti personaliotsingufirma, kes aitas täpsemalt kaaluda kandidaatide sobivust. Personalifirma kohtus kandidaatidega, viis läbi testid, tegi taustuuringu ja intervjueeris soovitajaid. Personalifirma hinnangutele tuginedes valiti lõppvooru kolm haiglajuhiks sobivaimat kandidaati.

Uue juhatuse esimehe tööle asumiseni täidab juhatuse esimehe ülesandeid Regionaalhaigla juhatuse liige-ülemarst dr Andrus Remmelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles