Kasvav trend: inimesed ronivad haigena tööle (1)

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigena tööl käies levitatakse viiruseid.
Haigena tööl käies levitatakse viiruseid. Foto: Panther Media/Scanpix

Kuigi viimastel nädalatel on haigestunud üha enam inimesi hingamisteede viirushaigustesse, ei pöördu paljud perearsti poole, vaid jätkavad töölkäimist.

«Võttes arvesse meie apteekide müügistatistikat ja apteekrite hinnanguid, võib kindlalt väita, et viirushaigused on tänavu sügisel varajasemad kui tavaliselt,» ütles Apotheka apteeker ning Terve Pere Apteegi juhatuse liige Kristiina Sepp Meie Maale.

Anonüümseks jääda soovinud haigestunu tõdes, et tal oli alguses tugev peavalu, 39kraadine palavik ning lihased ja luud valutasid. «Praegu enam nohu ei ole ja kurk ei ole enam kähe, aga palavik püsib,» rääkis haigestunu, kes sai mitu viirust üksteise järel ning haiguslehte ta ei võtnud.

«Põhjus, miks ma haiguslehte ei võta, on ikka selles, et kes siis töö ära teeb?» lausus ta ja lisas, et nn sinine leht paneb rahakotile tubli põntsu.

Loe pikemalt Meie Maast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles