Saaremaal paranevad puudega laste ravivõimalused

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puudega laste taastusravisse suunatakse Saaremaal 20 000 eurot.
Puudega laste taastusravisse suunatakse Saaremaal 20 000 eurot. Foto: Sebastian Kahert / Caro / Scanpix

Oktoobri algul peetud puudega laste taastusravi ümarlaual käis Kuressaare linnavalitsus välja idee kasutada eelarve ülejääk puuetega laste taastusravisse.

Kuressaare linnavalitsuse sotsiaalnõunik Monika Sarapuu sõnul on Kuressaare haiglas kokku 20 000 euro eest võimalik pakkuda psühholoogi teenust, hüdromassaaži ja vesivõimlemist, kirjutab Meie Maa.

Haigla psühholoog saab töökoormusest lähtuvalt Sarapuu andmetel täiendavalt vastu võtta kaks kuni kolm last või lapsevanemat. Hüdromassaaži ja vesivõimlemise puhul on aegu piisavalt pakkuda, mistõttu usub Sarapuu, et lastevanemate nõudlusele suudetakse igal juhul vastu tulla.

Rahast, mille riik on Kuressaare omavalitsusele lastehoiu teenuse jaoks eraldanud, soovib Kuressaare sel aastal täiendavatesse teenustesse panustada 5000–6000 eurot, kusjuures ülejäänud raha saab üle kanda järgmise aasta eelarvesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles