Korruptsioonis süüdistatav PERHi eksjuht hakkab Medicumi juhtima

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Allik
Tõnis Allik Foto: Liis Treimann

Alates 5. detsembrist asub Eesti suurima tervisekeskuse AS Medicum juhatuse esimeheks Tõnis Allik, senine juht Jaanus Vool asub ettevõtte nõukogu liikmeks.

«Hindan Tõnis Alliku teadmisi ja kogemusi väga kõrgelt ning mul on kindel tunne usaldada juhiohjad just tema kätesse,» rõhutas Medicumi üks asutajaid ja senine juhatuse esimees Jaanus Vool. Ta kinnitas ühtlasi, et asub detsembrist ettevõtte nõukogu liikmeks ning jätkab seal oma igapäevast tööd arendusprojektide juhtimisel. «Tõnis Allik on meie meeskonnale väga tugev täiendus, kellelt ootame uut arengutõuget nii organisatsiooni juhtimises kui koostöös haigekassa, ministeeriumi ja tervishoiu partneritega,» lisas Vool.

«Medicum on väga huvitav väljakutse, kuna tegemist on kõige ehedama näitega sellest, et esmatasandi ja eriarstiabi koostöö nii-öelda ühe katuse all on hästi toimiv ja tagab patsiendile parima ravitulemuse,» selgitas juhatuse esimehe kohale asuv Tõnis Allik ning lisas, et Medicum saab areneva tervisekeskusena olla veelgi enam Lasnamäe ja Kesklinna linnaosa elanike teenistuses ning jagada oma kogemusi esmatasandi ja eriarstiabi koostöö organiseerimisel.

Tõnis Allik (48) töötas viimased 13 aastat Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse esimehena, varem on olnud ta ametis rahvusvahelises konsultatsioonifirmas Deloitte & Touche, Eesti Energias ja kommivabrikus Kalev. Allik on lõpetanud 1992. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.

Medicum on kolmekümne aasta pikkuse kogemusega tervisekeskus, mis pakub peamiselt avaliku teenusena arsti- ja õendusabi  Tallinna Lasnamäe piirkonna ligi 150 000 elanikule. Enam kui 400 töötajaga Medicumis toimub aastas üle 400 000 arsti ja õe vastuvõtu, mille käigus pakutakse integreeritud ja laiapõhjalist perearsti-, eriarsti- ja õendusabi. AS Medicumi käive oli eelmisel aastal 13,8 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles