ITKs nägi ilmavalgust seitse jõululast

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnitusosakonna ämmaemandusjuht Grethel Tarmas, mesinik Tõnu Paalits, naistekliiniku ämmaemandusjuht Vivian Arusaar ja emadusnõuandla ämmaemandusjuht Silja Staalfeldt-Rahumägi.
Sünnitusosakonna ämmaemandusjuht Grethel Tarmas, mesinik Tõnu Paalits, naistekliiniku ämmaemandusjuht Vivian Arusaar ja emadusnõuandla ämmaemandusjuht Silja Staalfeldt-Rahumägi. Foto: ITK

Tänavusel jõululaupäeval ehk 24. detsembril sündis Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusmajas seitse last.

ITK ämmaemandatel jagus tööd ka jõululaupäeval, sest kokku võeti vastu seitse sünnitust. Uutest ilmakodanikest neli olid poisid ja kolm tüdrukud.

Sünnitusmaja otsustas seal sündivate laste peredele omapoolse kingituse teha talupidaja ja mesinik Tõnu Paalits Kõmmaste talust, kelle toetusel said kõik 24. detsembril sündinud laste vanemad kingituseks meepurgi. Perekond Paalitsa viies ja kuues laps nägid ilmavalgust samuti keskhaigla sünnitusmajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles