Pühade ajal jõudis Tallinna kiirabisse tavapärasest rohkem narkomaane

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabil oli sel aastal jõulude ajal üksnes pisut rohkem tööd kui tavaliselt.
Tallinna kiirabil oli sel aastal jõulude ajal üksnes pisut rohkem tööd kui tavaliselt. Foto: Mihkel Maripuu

Kui muidu olid selle aasta jõulupühad Tallinna kiirabi jaoks suhteliselt rahulikud, siis narkojoobes inimesi jõudis kiirabisse siiski tavalisest veidi rohkem.

«Jõulupühad Tallinna kiirabis möödusid suhteliselt rahulikud, koormus tervikuna oli vaid natuke tavalisest nädalavahetusest suurem,» teatas kiirabi juht Raul Adlas. Kokku tehti Tallinna kiirabile kolme päeva jooksul 991 väljakutset.

 «Pühad möödusid meil põhiliselt viirushaiguste ravimise rütmis – iga päev oli keskmiselt 50–60 viirushaiguste tõttu kiirabi kutsujat,» rääkis Adlas.

«Traumasid oluliselt ei olnud. Narkomaane natuke rohkem kui tavaliselt – ligikaudu kümme päevas, aga see ei ole ka väga palju. Alkoholimürgistusi peaaegu ei olnud – ühe alajahtunud purjus kodutu viisime kainestusmajast haiglasse, kiirabi vajas ka 21 välismaalast,» loetles Adlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles