Raskelt haige Triinu rõõmustab uue duširuumi üle

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd käib Triinu rõõmuga duši all.
Nüüd käib Triinu rõõmuga duši all. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Annetajate abiga sai Kuressaares elav 17-aastane raske puudega tüdruk Triinu oma erivajaduste järgi kohandatud duširuumi.

Vana dušikabiini alus oli Downi tõve ja südamerikkega Triinu jaoks liiga kõrge ning omal jõul ta üle selle ääre astuda ei jaksanud, kirjutab Saarte Hääl. Tütre pidev tõstmine käis emale aga üle jõu.

Möödunud nädalal lõppenud remondi järel näeb endine vannituba välja varasemast sootuks erinev: pisikesest WC-st ja dušikabiiniga vannitoast on pärast vaheseina mahalõhkumist ja remonti saanud avar heledates toonides ruum, mille dušinurk on põrandaga samal tasapinnal, seina külge on kinnitatud ka ülestõstetav iste ja käepide.

Triinu ema, üksi kolme laste kasvatav Maarja Oeselg on uue duširuumiga enam kui rahul ja ka tüdrukul endal on uue avara duširuumi üle hea meel ja duši alla läheb ta rõõmuga.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles