Vähihaigetel oli teatrikülastajatest palju abi

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrikülastajad annetasid suure summa raha.
Teatrikülastajad annetasid suure summa raha. Foto: Jörgen Norkroos / Õhtuleht

Vähiravifondi «Kingitud elu» vabatahtlikud kogusid veebruaris Estonia teatri etenduse vaheaegadel teatrikülastajate spontaansete annetustena kokku üle 6000 euro.

Vähihaigete toetuseks sai teatri publik panustada 15 etenduse vaheaegadel ning kokku panustas aega ja energiat ligi paarkümmend fondi vabatahtlikku.

«15 väga tähtsat vaheaega võeti teatrikülastajate poolt hästi vastu ning annetajaid oli nii palju, et mõnel juhul tekkis meie annetuskasti juurde lausa järjekord,» ütles vähiravifondi «Kingitud elu» tegevjuht Katrin Kuusemäe. «Täname igat annetajat, Estonia teatrit ja selle abivalmis töötajaid ning kõiki meie vabatahtlikke abilisi – üheskoos kinkisime mitmele inimesele lootuse, võimaluse elada või koguni terveneda.»

Etendused, mille vaheaegadel annetusi koguti, olid Bajadeer, Figaro pulm, Balletiõhtu, Savoy ball, Aida, Modigliani – neetud kunstnik, Karlsson katuselt, Silva, Armujook, Prints ja kerjus, Kratt ning Luikede järv.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles