Astangu kutserehabilitatsiooni keskus sai uue juhi

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed erivajadustega inimeste kodud said muudetud nende jaoks mugavamaks.
Esimesed erivajadustega inimeste kodud said muudetud nende jaoks mugavamaks. Foto: Andriy Popov / Panther Media / Scanpix

10. aprillil asub Astangu kutserehabilitatsiooni keskust juhtima senine sisekaitseakadeemia täiendusõppe keskuse juht Kert Valdaru.

Uue juhi eesmärk on töötada selle nimel, et Astangu kutserehabilitatsiooni keskus jääks rehabilitatsioonivaldkonna kompetentsikeskuseks, mis suudab jagada teadmisi teistele teenusepakkujatele ja partneritele Eestis ja kaugemal, teatas sotsiaalministeerium.

«Vananeva ja väheneva rahvastikuga riigis peab oskama väärtustada inimesi – see on meie heaolu säilitamise ja kasvatamise aluseks,» rääkis Valdaru. «Soovin anda olulise panuse erivajadustega inimeste elukvaliteedi tõstmisse, pakkuda parimaid võimalusi hariduse omandamiseks, ettevalmistust tööeluks ja ligipääsu elukvaliteeti tõstvatele teenustele,» lisas ta.

Kert Valdaru on avalikus sektoris töötanud 15 aastat. Viimase seitsme aasta jooksul on ta sisekaitseakadeemias juhtinud nii migratsiooniuuringute kui ka täiendusõppe keskust. Valdaru on lõpetanud 2001. aastal Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonna.

Astangu kutserehabilitatsiooni keskus pakub tööealistele erivajadustega inimestele rehabilitatsiooniteenuseid, õppimisvõimalusi, kaitstud tööd ja töölerakendamise toetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles