Uskumatu kokkusattumus: kaksikud sünnitasid samal päeval pojad

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste sünnil oli vaid mõni tund vahet.
Poiste sünnil oli vaid mõni tund vahet. Foto: PantherMedia / Scanpix / Uwe Norkus

Danielle Grant ja Kim Abraham tõdesid, et ei planeerinud ühel ajal rasestuda ega sünnitada, kuid nende meelest on see äge kokkusattumus.

Reedel, 28. aprillil sünnitas Grant kell 11.42 poja, kes kaalus 3,63 kilogrammi. Talle pandi nimeks Roman. Paar tundi hiljem sündis haigla kõrvaltoas 4,08 kilogrammi kaalunud Aaron, kirjutab The Asbury Park Press.

Abraham kirjeldas, kuidas inimesed imestasid selle üle, kuidas kaksikud said samal ajal lapse ning samuti tekitas neis küsimusi, kuidas Aaroni laps oli sündides nii suur. 

Matemaatika professori sõnul on tõenäosus, et nad sünnitavad samal päeval umbes kaheksa 100 000st. «Me mõlemad tahtsime lapsi, aga me ei arvanud, et jääme rasedaks samal ajal,» ütles Grant, kes on ka kahe-aastase tüdruku ema. Ta lisas, et see ei olnud planeeritud. Sellest, et nad mõlemad ootavad poissi, said õued teada mõne kuu eest peol, kus avaldati mõlema lapse sugu.

Kaksikute ema käis sünnituse ajal pidevalt ühest sünnitustoast teise, et õdedele üksteise kohta infot jagada. Õed ja nende abikaasad on väga lähedased. Kaksikud usuvad, et ka nende poegadest saavad justkui vennad ning nad plaanivad oma lapsi ka ühtemoodi riietada. 

Vaata pilti peredest siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles