Politsei kahtlustab naist abikaasa mürgitamises silmatilkadega

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine väidetavalt mürgitas meest andes talle silmatilku. Foto on illustratiivne.
Naine väidetavalt mürgitas meest andes talle silmatilku. Foto on illustratiivne. Foto: Olaf von Lieres / Panthermedia / Scanpix

Politsei süüdistab naist oma mehe mürgitamises silmatilkadega. Mehel tekkisid tervisehäired ning väidetavalt pole mees ainuke ohver. 

Utah’st pärit Dallen Tubbs väitis, et haigena töölt koju jäädes, leidis ta hunniku tühje silmatilkade pudeleid ilma korkideta. Kohtu dokumentide kohaselt väitis mees, et pudelid olid peidetud musta riidest lukuga kotti, vahendab Fox News

Tubbs oli kaotanud peaaegu 20 kilo ja kannatas iivelduse, ähmase nägemise, kõhulahtisuse ja peavalude käes. Kui Tubbs naise käest aru päris, vastas naine Chandra Vauy Stevens Read väidetavalt, et mees polevat olnud tema ainuke ohver.

Kohtudokumentide kohaselt hakkas mees pärast seda tundma muret nende kahe lapse pärast, kelle käitumises olid toimunud muutused. Mehe sõnul olid lapsed muutunud kergelt ärrituvateks ja ebasõbralikumaks kui varem.

Uurijad leidsid abielupaari kodust 10 tühja silmatilgapudelit, 11 tühja ja 6 kinnist kasti silmatilgapudeleid. Readi süüdistatakse aine varjatud manustamise eest, mis kuulub A-klassi väärteo alla. Ta peab kohtu ette ilmuma 30. oktoobril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles