Spordivõistlustel osalejad kogusid vähiravifondile üle 700 euro annetusi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist. Foto: Liis Treimann

Aprillist septembrini korraldas spordiklubi Meie Liigume kaheksa võistlust, mille iga osaleja kohta annetas Tartus tegutsev Medita kliinik ühe euro vähiravifondile «Kingitud Elu». Kokku koguti annetusi üle 700 euro.

Spordiklubi Meie Liigume eestvedaja Siim Ausmehe sõnul on igati positiivne, et Eestis võib kirjutada sportimise ja heategevuse vahele võrdusmärgi ehk sportides mõeldakse nii iseenda tervisele kui ka abivajajatele.

«Loodame südamest, et Meie Liigume ja Medita Kliiniku tagasihoidlik panus aitab kaasa vähiravifondi eesmärkide saavutamisele ning annab võimaluse terveneda või elada vähihaigetel täisväärtuslikku elu,» lisas ta.

Ka vähiravifondi tegevjuhi Katrin Kuusemäe sõnul oli üritustesari Meie Liigume üdini positiivne algatus, mis propageeris nii ühistegevust kui tervislikke eluviise ning Medita kliiniku panus vähihaigete ravisse muutis selle veelgi üllamaks.

Spordiklubi Meie Liigume eestvedamisel toimus tänavu esimest korda neljaetapiline Eesti Ekstreemjooksu karikasari, Pühajärve Swim&Run Weekend ning Meie Liigume Medita avaveeujumissari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles