Vähiravifond kogus valimispidudelt 3000 euro väärtuses annetusi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegusa Tallinna ja Savisaare valimisliidu valimispidu kohvikus Komeet.
Tegusa Tallinna ja Savisaare valimisliidu valimispidu kohvikus Komeet. Foto: Mihkel Maripuu

Valimispäeva õhtul külastasid vähiravifondi «Kingitud elu» vabatahtlikud Tallinnas parteide ja valimisliitude pidusid, kus poliitikud annetasid vähihaigete toetuseks kokku ligi 3000 eurot.

«Kingitud elu» juhataja Toivo Tänavsuu rääkis, et koos fondi vabatahtlikega külastati Keskerakonna, Reformierakonna, SDE, Roheliste, EKRE, IRLi, Savisaare nimekirja & Tegusa Tallinna ning Vaba Tallinna Kodaniku pidusid.

«Haarasime igal pool mikri, pildusime tervitusi ja kuulutasime kõik poliitikud päeva võitjateks, sest võitja pole mitte niivõrd see, kes pääseb võimule, vaid see, kes toetab abi vajavat inimest,» kirjeldas ta.

Tänavsuu märkis, et kõikjal kutsuti vanu erakonnakalu ning noori poliitikuhakatisi üles kinkima vähihaigetele annetusega lootust ja elupäevi ning nõnda korjatigi annetusi kokku.

«Olgu liberaalid, tsentristid, tolerastid, rahvuslased või kes tahes – vähihaiged said kõikjal täieliku mandaadi ning toetuse. Valitses fantastiline ühtsus ja üksmeel!» lisas ta.

Vähiravifond on tänavu toetanud enam kui 75 Eesti inimest ning panustanud nende ravidesse kokku ligi 750 000 eurot.

Rekvisiidid annetuse tegemiseks leiab fondi veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles