«Roaldi nädal» täna: karmid juhtumid ja inimvõimete piiril elamine EMO-s

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Meditsiin pakub pidevalt kõneainet ja kõikidel on arstide kohta oma arvamus. Roald Johannson sukeldus otse sündmuste keskpunkti ja nii jõuab täna televaatajateni reportaaž erakorralise meditsiini osakonnast.

Erakorralise meditsiini osakonda ehk EMO-sse pöördujate arv on viimastel aastatel kordades kasvanud. «Roaldi nädala» tänast reportaaži «Elu EMO-s» tehes veetis saatejuht Roald Johannson Põhja-Eesti Regionaalhaigla arstide ja patsientide keskel pikki tunde ja päevi, et mõista selle vastutusrikka ameti eripärasid ja saada osa inimeste lugudest, kes EMO-sse jõuavad.

Emotsiooniderohke reportaaž toob ekraanile kriitilised hetked, kui elupäästmiseks loeb iga minut. Samas meelitavad põhjalikud uuringud EMO-sse ka neid patsiente, kes võiksid pigem perearsti käest abi saada. Kuidas kirjeldavad oma tööd EMO-s meedikud? Mida arvavad neist ootesaalis oma  järge ootavad patsiendid?

«Roaldi nädala» reportaaž «Elu EMO-s» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles