Pihakorsett - kas imevahend kaalulangetuseks või pelgalt umbluu?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashiani salendav korsett.
Kim Kardashiani salendav korsett. Foto: Instagram

Kehakorsetti kui head abilist nii trennis kui ka argielus on muuhulgas promonud Kim Kardashian, blogija Paljas Porgand ning hiljuti ka sportlane Grete Šadeiko.

Hiljuti jagas sotsiaalmeedias oma kogemust pihakorsetiga Grete Šadeiko, kes on seda kasutanud neli kuud ning ütleb, et korsett ja treening on aidanud pärast sünnitust tagasi tuua tema lameda kõhu.

Eesti bikiinifitnessi meistrivõistluste hiljutine võitja Helena Mang ütleb, et vähe räägitakse korseti negatiivsest mõjust ja ta arvab, et väga paljud ei mõtle sellele, et lool on ka teine külg, vahendab ajakiri Mood.

«Ainuke viis, kuidas korsett mõjub, on see, et surub füüsiliselt organid ja roided kokku ning rasv ei kao nõnda kuhugi,» hoiatab Mang.

«Pihakorsetil on omad kasutamise näidustused, aga kindlasti ei ole tegemist imevahendiga. Kaal langeb ainult negatiivse energiabilansi tõttu: teisisõnu on ööpäevas kulutatud kaloreid rohkem kui me toiduga sisse sööme,» kinnitab Valvekliiniku arst Kadi Tomson lihtsat bioloogilist fakti.

Loe pikemalt ajakirjast Mood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles