Tunneta sonic tehnoloogia ja tavalise hambaharja vahelist erinevust!

Dr. Rebeka Gabor
, Maxilla Hambakliinik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxilla Hambakliinik

Tavaline käsihambahari on miski, mis kuulub minevikku. Philips on välja töötanud kõrgkvaliteedilise sonic tehnoloogial põhineva innovaatilise Sonicare DiamondClean hambaharja, mille abil saavutad puhtamad hambad ja säravama naeratuse. See on parim viis nautida terveid hambaid ja ilusat naeratust!

Philips Sonicare DiamondClean sonic hambahari on tõeline teemant hambaharjade seas. See kasutab ainulaadset Philips Sonicare’i sonic tehnoloogiat, mis garanteerib täiuslikult puhtad hambad ja terved igemed. Sa tunnetad erinevust!

Sonic hambahari teeb 31 000 lööki minutis. Harjased vibreerivad ning veest ja hambapastast tekib hapnikurikas vaht, mille mõju ulatub 3-4 mm kaugusele harjastest. Mikromullid lõhuvad hambakatu ja bakterid eemaldatakse hambapinnalt. Lisaks hammaste vabadele pindadele jõuab tekkinud vedelik ka hambavahedesse, hammaste tagumiste pindadeni ja igemevakku. Tänu sellele eemaldab DiamondClean hambahari kuni 7 korda rohkem hambakattu kui käsihambahari. Sa märkad erinevust ja meeldivat tunnet suus juba pärast esimest kasutuskorda. Kasutades hambaharja nädala aega, muutuvad hambad 2 tooni valgemaks. Kahe nädalaga paraneb igemete tervis.

Philips Sonicare DiamondClean hambaharjal on 5 programmi, et leiaksid nende seast endale sobivaima – clean (põhiprogramm), white (valgendav), polish (poleeriv), gum care (igemeid masseeriv) ja sensitive (tundlikele hammastele). Programmid on erineva intensiivsusega – valikut tehes tuleks lähtuda enda eelistustest ja hambaarsti soovitustest. Programmide vahetamiseks on käepidemel üks nupp. Hambaharjal on ka taimer, mida kutsutakse Quadpacer’iks – see annab iga 30 sekundi tagant märguande, et on aeg puhastada järgmist suu veerandit ning 2 minuti möödudes jääb hambahari seisma.

Philips Sonicare DiamondClean hambaharjast vaimustuvad kindlasti need, kelle jaoks on oluline ka toote disain. Hambahari on saadaval 5 stiilses värvitoonis (valged, must, roosa, ametüst). Sellel on elegantne kuju ning keraamilisest käepidemest on mugav kinni hoida. Lisaks käepidemele on komplektis harjapea(d) ja stiilne klaas hambaharja mugavaks laadimiseks. Reisile minnes saad hambaharja panna vutlarisse, mis on ühtlasi ka laadija (USB-liidesega). Aku kestvus on 3 nädalat! Tänu nendele kaasaegsetele lahendustele saab innovaatiline DiamondClean hambahari olla sama mobiilne nagu sina ise.

Philips Sonicare DiamondClean hambaharja peamised eelised:

  • Sonic tehnoloogia – õrn vibratsioon tagab dünaamilise ja efektiivse puhastuse
  • 7 päevaga saavutad 2 tooni valgemad hambad, 14 päevaga tervemad igemed
  • Võimalus valida 5 erineva programmi vahel
  • Kaasaegne disain – keraamiline käepide, erinevad värvitoonid
  • Induktiivne laadimine klaasis või vutlaris
  • DiamondClean White HX9332/04
  • DiamondClean Black HX9352/04
  • DiamondClean Pink HX9362/67
  • DiamondClean Amethyst HX9372/04
  • DiamondClean RoseGold HX HX9312/04

Täpsema teabe Sonicare hambaharja ja soetamisvõimaluste kohta leiad veebilehelt www.philips.ee/sonicare.

Foto: Philips Sonicare DiamondClean
Advertisement
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles