Siidiussi kookonid ja kaaviarimask – uued kodused iluvõimendajad

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Kiirelt muutuv ilumaailm toob Eestisse üha uusi ja põnevaid tooteid, millega enda loomulikku ilu veelgi turgutada. Apotheka Iluteegi iluekspert Riin Liplik tutvustas põnevamaid näohooldustooteid, mida praegu Eestist leida võib.

„Eesti ilutoodete sekka lisandub pidevalt innovaatilisi ja erilisi vahendeid, mis aitavad kas kiiremini või veidi ootamatumal moel oma nahka ja juukseid hellitada,“ rääkis Riin Liplik. „Paljud uued tooted tulevad Koreast, mis on kahtlemata ilumaailma hetke lemmik, aga uudse tehnoloogiaga tooteid pakuvad ka Euroopa tootjad.“

Näohooldusprotseduuri tegemisse, mis üldiselt kipub olema tüütu ja rutiinse, saab põnevust tuua It’s Skin’i siidiussi kookonitega, mida kasutatakse pooride puhastamiseks ja kortsude vastu võitlemiseks. Kuna siidiussi kookonid sisaldavad ohtralt siidiusside toodetud aminohapete rikast proteiini nimega seritsiin, aitavad need hoida naha niiskustasakaalu. Kuni kolm korda nädalas tehtav näomassaaž puhastab poore ning koorib õrnalt nahka, lisaks stimuleerib see nahas kollageeni teket, mis on suureks abiks kortsude silumisel.

Mõnda aega on ilumaailmas ilma teinud musta värvi tooted – Iluteegi sortimendis on üheks põnevaimaks musta värvi tooteks It’s Skin’i titaanjuurest näopuhastuskäsn, millele on lisatud bambussütt. Aasias kasvava taime titaanjuure käsn on naturaalne, 100% biolagunev ega sisalda värvaineid. See eemaldab õrnalt, kuid efektiivselt, surnud naharakud ja mustuse, stimuleerib vereringet, taastab naha pH-taset ning niisutab nahka. Looduslik käsn ei ärrita nahka ja sobib kõikidele nahatüüpidele.

Eestisse on jõudnud ka 4D Korea Beauty elektrilised näopuhastusharjad, mis on mõeldud just normaalse näonaha igapäevaseks hoolduseks. Eriti peente ja pehmete kiududega neljas suunas liikuvad veekindlad harjakesed eemaldavad mustuse- ja jumestusjäägid, surnud naharakud ja üleliigse rasu. Sügavpuhastav toime muudab naha elastsemaks ja siledamaks ning aktiveerib kollageeni sünteesi.

Inimestele, kes eelistavad õlivaba nahahooldust, on valikus Biodroga õlivabad meigieemalduspadjad, mis on uudne ja hügieeniline viis naha puhastamiseks. Padjakesed eemaldavad silmameigi õrnalt ja kiiresti ilma hõõrumata, samuti ei vaja nahk näoveega üle loputamist. Meigieemalduspadjad niisutavad nahka ja ripsmeid ning sobivad eriti hästi tundlikele silmadele ja läätsede kasutajatele.

Nahahoolduse lemmikud on kahtlemata kangasmaskid, millest kõige luksuslikum on Biodroga Colden Caviar kangasmask. See pakub kiiretoimelist niisutavat ja pinguldavat hooldust väsinud nahale ja mõjub juba 10 minutiga! Maski koostises on kontsentreeritud kaaviari, planktoni, algae vetika ja kalluse (nahavigastuste parandamist soodustav kude) ekstraktid, mis rahustavad, pinguldavad ja hooldavad nahka, tänu millele paraneb oluliselt naha niisutatus ja vähenevad kortsukesed.

Kiiret hooldust ja turgutust pakuvad näonahale ka Dr. Grandel Beauty Express ampullid. Nendes leiduvad aktiivsed toimeained lõdvestavad kortse ning niisutavad ja värskendavad nahka. Tänu valgust hajutavatele pigmentidele näib nahk nooruslikum, säravam, siledam ja on koheselt toniseeritud. Ampulle võib kasutada kas ühekordselt või kuurina, et parandada naha üldseisundit.

Täiesti uudset leevendust neile, kes on hädas kuiva naha, kseroosi, sügeluse ja sügeluseta kulgevate dermatooside, fotovananemise ja naha vananemisega, aga ka päikesepõletusega, pakuvad MonoDerma vitamiin E 5% ampullid.  MonoDermoDose® taimset päritolu biolagunevad kapslid on ainulaadsed, säilitades endas puhta E-vitamiini omadused ja takistades selle inaktiveerumist päikesevalguse toimel või hapnikuga kokkupuute tagajärjel. Nii saab nahk kätte kogu tootes sisalduva vitamiini, et kahjustatud nahapiirkond saaks maksimaalset leevendust. Vitamiin E aitab nahka lõdvestada, igapäevaseid stressinähte leevendada ning nahka pehmendada, rahustada, niisutada ja kaitsta.

Kõrgeima C-vitamiini kontsentratsiooniga seerumit normaalsele ja rasusele nahale pakub Obagi Professional C seerum näole. C-vitamiin stimuleerib kollageeni tootmist ja aitab nahal püsida kauem nooruslik ning särav. Mida varem C-vitamiiniga tooteid kasutama hakata, seda pikaajalisemat mõju see nahale annab. Kontsentreeritud seerum on 20% vitamiin C sisaldusega. Toode aitab neutraliseerida vabad radikaalid, mis lagundavad kollageeni ja elastiini ning kahjustavad nahka. Nii aitab seerum võidelda peenikeste joonte, kortsude ja pigmendilaikude tekke vastu. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Mitmekülgsete kasutamisvõimalustega Dr. Hauschka siidi kehapuuder sobib nii kehale kandmiseks, deodorandi asendajaks kui ka beebipuudriks. Pulbriline siid on rikastatud salvei, tammepuu koore ja emajuure taimsete ekstraktidega, mis toidavad nahka ja muudab selle siledaks ning elastseks. Puuder lahustub nahal kergelt desodoreeriva ja kiheleva toimega, stabiliseerides naturaalse nahafloora. Peen puuder katab naha loomulikult ja kaitseb suurepäraselt ka tundlikku nahka.

Copy
Tagasi üles