Kolm heategevusfondi löövad tänavuse Pardiralli korraldamisel käed

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardiralli 2016.
Pardiralli 2016. Foto: Annika Metsla

Tänavu korraldab Eesti vähihaigete laste vanemate liit (EVLVL) Pardiralli koostöös vähiravifondiga «Kingitud elu» ja MTÜga Minu Unistuste Päev, et täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Kolm heategevusfondi koguvad üritusega annetusi EVLVLi poolt rajatud vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse teenuste pakkumiseks. Tugikeskuse näol on tegu teenuste kogumiga, mida vajavad nii vähihaige laps kui ka tema vanemad ning mida riik paraku ei rahasta. Lisaks toetatakse annetustega fondi «Kingitud Elu» laste vähiravimite soetamisel.

Vähiravifondi ja vähihaigete laste vanemate liidu koostööl on seni rahastatud kuueaastase Taurise ja seitsmeaastase Annabeli neuroblastoomiravi, panustades kahe lapse tervisesse kokku üle veerand miljoni euro. Heategevusfond Minu Unistuste Päev on korraldanud mõlemale lapsele personaalse päeva, pakkudes lastele ja nende lähedastele emotsionaalset tuge. Tänaseks on mõlema lapse ravi edukalt lõppenud. 

Heategevuslik pardiralli toimub 9. juunil Kadrioru pargis, kus kanalisse läheb rallima ligi 14 000 vanniparti, nende seas juba tuhanded «seeniorpardid» varasematest Pardirallidest. Tänavu viiendat korda toimuva ürituse vannipardi hind on muutunud, pardinumbri saab soetada kümne või soovi korral rohkema euroga. Pardirallile saad oma pardinumbri osta siit.

Pardiralli on vähihaigete laste vanemate liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles