Kourtney Kardashian jagab soodsat tervisenippi

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian.
Kourtney Kardashian. Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / FS/MPI/Capital Pictures

Telestaar Kourtney Kardashian usub, et tema saleda kõhu saladus peitub kohvi asemel rohelise tee joomises.

Kardashian seletab oma kodulehel, et peale kohvijoomise lõpetamist otsustas ta rohelise tee kasuks, vahendab portaal Health. 

Tavaliselt joob ta kuuma rohelise tee hommikul või ennelõunal. Tema sõnul on see hea alternatiiv kohvile, sest selle ergutav mõju on tasakaalukam. Külm roheline tee käib kaasas ka tema treeninguga.

Naine ise on kindel, et tee muudab ta kõhu lamedamaks ning aitab vabaneda tselluliidist. Joogil on ka sisemised kasud. Rohelises tees ja matchas olev kofeiin imendub vereringesse palju aeglasemalt kui kohvi puhul. Sel viisil püsib energia kauem ning ei tekita kohvile omast närvilisust. Lisaks kõigele sisaldab roheline tee kõvasti looduslikke antiosküdante ning sel on põletikuvastased omadused.

Teed, mis sisaldavad katehiine ehk koostisosa, millel on mõru maitse ja kofeiini või selle ekstrakti, mõjuvad keha energiakulule. Leiti, et ained suurendasid märkimisväärselt keha päevast energiapõletust, seda umbes viis protsenti. See on võrdväärne umbes 100 kilokalori ehk ühe keskmise banaaniga päevas. Tees sisalduvate katehhiini polüfenoolide tõttu oksüdeerib mõru maitsega jook rasva ja kiirendab selle ainevahetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles