Lastehaigla autasustas meedikuid, keda vanemad enim kiidavad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laureaadid koos riigihalduse ministri Janek Mäggi ning haigla nõukogu esimehe Merike Martinsoniga.
Laureaadid koos riigihalduse ministri Janek Mäggi ning haigla nõukogu esimehe Merike Martinsoniga. Foto: Tallinna lastehaigla

Tallinna Lastehaigla kolm kõige lapsesõbralikumat töötajat on neonatoloog, füsioterapeut ja ultraheli-registraator.

Preemia laureaadid selgitati välja, võttes arvesse poole aasta jooksul toimunud lapsevanemate rahuloluuuringuid ning kaastöötajate hinnanguid, teatas Tallinna Lastehaigla.

Kõige rohkem – 20 korral – on lapsevanemad sel aastal (ja märkimisväärselt sageli igal varasemal aastal) kiitnud vastsündinute ja imikute osakonna arsti, neonatoloog Priit Reedikut, rõhutades tema karismaatilisust ja võimet keerulisi asju lihtsalt lahti seletada.

Kuna dr Reedik on oma osakonna varaseim töölejõudja, siis juhtub tihti, et tal tuleb ära kuulata ka nende vanemate mured, kelle laste raviarst tema ei olegi.

Vanemad ja kolleegid on kiitnud ka Kesklinna Lastepolikliinikus töötavat kannatlikku ja optimistlikku füsioterapeuti Inga Allikmäed, kelle juures käiakse harjutustundides pikemat aega. Iseäranis kolleegid hindavad kolmanda laureaadi, Else Kuusiku, oskust veenda lapsi selles, et ultraheli protseduuri ei tasu karta.

Osakondade arvestuses olid kõige tublimad pediaatria-, ägedate respiratoorsete infektsioonide ja vastuvõtuosakond.

Lapsesõbraliku töötaja preemia suurus on 250 eurot ning ning preemiasaajad tehti teatavaks pidulikul aktusel täna kell üheksa. Kolm parimat osakonda said tordi. 

Aktusel esines lühikese kõnega vastne riigihalduse minister Janek Mäggi ning laureaate tervitas haigla nõukogu esimees dr Merike Martinson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles