Aastakümneid peal olnud ripsmetušš pani australlanna nägemise ohtu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui 20 aasta jooksul tekkisid Theresa Lynchi laugude alla mustad tahked mügarikud.
Rohkem kui 20 aasta jooksul tekkisid Theresa Lynchi laugude alla mustad tahked mügarikud. Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency

Theresa Lynch jäi peaaegu pimedaks, sest ei pesnud kaks aastakümmend oma ripsmetušši maha ning hoiatab nüüd meigikasutajaid oma halva harjumuse eest.

50-aastane Austraaliast Sidneyst pärit Lynch ütles, et ta silmad olid ärritunud ning neist tuli mingit eritist, vahendab Fox News. Ebamugavustunne silmalaugudes sundis teda arsti juurde minema. 

Lynch tundis nagu tema silmalaugude alla oleks midagi kogunenud ning ei saanud leevendust silmatilkadest ega -geelidest. Naine sai hiljem teada, et ripsmetuššist olid silmalaugude alla tekkinud tahked musta värvi mügarikud. Moodustised pidi eemaldama operatsiooniga.

Naine kandis oma sõnul ohtrasti meiki ning ei pesnud seda maha. 
Naine kandis oma sõnul ohtrasti meiki ning ei pesnud seda maha. Foto: Caters News / Caters News Agency

Lynchi arst Daba Robaei ei olnud enda sõnul midagi sellist varem näinud. «Iga kord kui Theresa silmi pilgutas hõõrusid need mügarikud naise silmi ning ohustasid ta nägemist,» sõnas arst. Lynchi sõnul oli tema tervis ohus, sest ta kandis palju meiki ning ei pesnud seda maha. Nüüd rõhutab ta kõigile, kui oluline on iga päev meik maha pesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles