Ametnike käed jäävad rasedatele loenguid pidava homöopaadi suhtes lühikeseks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil last ootavad emad.
Pildil last ootavad emad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Värsketele emadele tasulisi homöopaatilise vaktsineerimise loenguid pidava Terje Tähe suhtes jäävad terviseameti käed lühikeseks, kuna tegemist pole tervishoiutöötajaga.

Proviisori haridusega, kuid end terapeudiks nimetav Tähe ei ole kantud tervishoiutöötajate registrisse, kuigi ta peab loenguid tervishoiust ja juhendab muuhulgas ka rasedate joogatunde, vahendas ERR.

«Terje Tähe ei ole tervishoiutöötaja ega ole ka kantud terviseameti tervishoiutöötajate registrisse. Mida terviseamet homöopaatilise vaktsineerimise kaasuses ette võtab, sõltub kogutud tõenditest ja selgunud asjaoludest,» tõdes terviseameti kommunikatsiooninõunik Simmo Saar.

Saar lisas, et pärast Tähe loengu külastamist on amet jäänud oma seisukoha juurde, et nad toetavad ainult tõenduspõhist tervishoidu ning vaktsineerimine on ainus tõestatud viis nakkushaiguste leviku takistamiseks.

Loe lugu täismahus ERRist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles