Haigla lõpetas lepingu homöopaatilise vaktsineerimise propageerijaga (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna keskhaigla.
Lääne-Tallinna keskhaigla. Foto: Andres Haabu

Terviseameti ettepanekul lõpetas Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) lepingu Pelgulinna sünnitusmaja perekeskuses rasedate joogat juhendava Terje Tähega, kes propageerib väljaspool haiglat peetavates värsketele emadele suunatud loengutes homöopaatilist vaktsineerimist.

Terje Tähe töötas LTKH-s käsunduslepingu alusel, tema viimaseks tööpäevaks Pelgulinna sünnitusmaja perekeskuses jääb 30. juuni, kirjutab ERR uudisteportaal

Terviseamet tunnistas ERR-ile, et kuivõrd Tähe ei ole registreeritud tervishoiutöötajate registris, ei saa nad otseselt mingit menetlust tema tegevuse suhtes algatada. Siiski pöördusid nad haigla poole ettepanekuga lõpetada Tähe leping joogajuhendajana, et vähendada tema mõju tulevastele emadele.

«Olles võtnud arvesse võimalikku kahju, mida võivad kaasa tuua mittetõenduspõhised ja vaktsineerimisvastased soovitused, on Lääne-Tallinna Keskhaigla otsustanud Terje Tähega sõlmitud käsunduslepingu lõpetada,» selgitas otsust LTKH kommunikatsioonispetsialist Liisa Suba.

Loe pikemalt ERRist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles