Evelin Ilves: tervis on minu jaoks kõige tähtsam teema

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Pm

Eesti esileedi Evelin Ilves on tervis on tema jaoks kõige tähtsam teema ja sellest rääkimine ei ole kunstlikult välja mõeldud.


Ilves rääkis ETV hommikusaates «Terevisioon», et presidendi abikaasana on tal võimalus asjades kaasa rääkida ja ta just nimelt ei soovinud välja mõelda midagi kunstlikku, vaid rääkida sellest, mis tuleb südamest ja mis on tähtis, vahendavad

ERR Uudised

.

Üks selle aasta märksõna on Ilvese sõnul kontrast - see, millest meedias räägitakse, kui halvasti kõik on ja kui halvaks võib veel minna, võrreldes sellega, et inimesed on vastupidi hästi positiivsed, eneseusk on suur ja säde on silmades.

Aastale tagasi vaadates nentis Ilves, et kõige teravam emotsioon pärineb sellest ajast, kui algas Gruusia sõda ja kõige värskem emotsioon visiidilt Ida-Virumaale, kus oli õhus tunda dünaamikat ja arengut.

Meediakriitika kohta ütles Evelin Ilves, et ta on juba karastanud.

«Kui loen midagi kurja, siis mul on sellest inimesest kahju, mina ise üritan elada nii, et mul on rahu südames ja kui kellegagi on tüli tekkinud, siis enne õhtut see ära klaarida.»

Presidendiproua ütles, et head mõtted tekkivad siis, kui ennast liigutada ja ka kõige tihedama päevaplaani juures üritab ta võtta tund aega trenni tegemiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles