Tuntud näod jooksid vähiravifondi jalgpallipääsmete oksjonile tormi

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Karmen Pedaru.
Modell Karmen Pedaru. Foto: AFP / Scanpix

Vähiravifondi eilne jalgpallimängu pääsmete oksjon lõppes ootamatult - ühe annetaja asemel panustas suure summaga mitu avaliku elu tegelast ning fondi kogunes üle 19 000 euro.

Vähiravifond «Kingitud elu» pani eile hommikul heategevuslikule Facebooki oksjonile kaks piletit täna, 15. augustil Lilleküla staadionil toimuvale maailmaklassi jalgpallilahingule Real Madrid vs Atletico Madrid. Tegemist on kahe eksklusiivse VIP-pääsmega, mille kinkis fondile UEFA partner PlayStation ning mis tagab parimad kohad tribüünil, praktiliselt keskjoone läheduses. 

Oksjon läks lukku eile õhtul kell 20 ning selleks ajaks oli piletitele parima pakkumise - 6000 eurot - teinud mullu uustulnukana Äripäeva investorite TOPi kerkinud Lauri Meidla.

«Ma andsin võidetud piletid Vähiravifondile tagasi. Maksin oma 6000 (eurot - toim.) ära. See annab neile võimaluse uuesti müüa need piletid ja rohkem raha koguda,» kirjutas Meidla Facebooki kommentaariumis. 

Vähiravifondi «Kingitud elu» asutaja Toivo Tänavsuu sõnul tegi annetuse, kuid loobus piletitest ka järgmine oksjonil panustaja, kelleks oli ärimees Andres Uibokand. Temast järgmisena pakuti pileteid modell Karmen Pedarule, kes tegi samuti lubatud annetuse ära ning võttis pääsmed omaks. 

Kokku toimus kolm sellist heategevuslikku oksjonit, igal oksjonil läks loosi kaks VIP-pääset jalgpallimängule. Eilse oksjoniga lisandus vähiravifondi 10 500 eurot ning kolme oksjoniga kokku üle 19 000 euro, millest saab palju tuge mitu abivajajat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles