Vaata otse! «Tuhat tervist» otsib lahendust halvale hingeõhule

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaates «Tuhat tervist» tuleb seekord juttu halvast hingeõhust, lootel haiguste tuvastamisest ning netiapteegi võimalustest. 

November on lisaks meeste tervise kuule tervete hammaste kuu, mille tänavuseks fookuseks on halb hingeõhk. Miks need suud meil siis sedasi haisevad ja mida selle vastu ette võtta? 

Kuigi Eestis on beebiootel emadele väga kvaliteetne tervisekontroll, saab erakliinikutes teha märksa põhjalikumaid teste. Veretilga abil suudab USA labor välistada või kinnitada mitmeid sündroome raseduse väga varajases järgus. 

Eestis tegutseb hetkel üksainus e-apteek. Uurime välja, mida sealt kõige rohkem tellitakse ja miks seda tavaapteegile eelistada. Lisaks jagab näitleja ja laulja Juss Haasma tervisenippe klassikalise Eesti mehe võtmes.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles