Lahkus kahe lapse ema, kelle vähiravi toetasid suvel sajad inimesed

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünal.
Küünal. Foto: Ain Protsin

Vähiravifondi teatel on raskele haigusele alistunud 35-aastane pereema Katrin Urbala-Varusk, kelle vähiravi toetas suvel üle 500 annetaja ning ettevõtte.

«Teatame suure kurvastusega, et ootamatult on lõppenud 35-aastase Lüganuse pereema Katrin-Urbala Varuski võitlus raske haigusega. Veel kuu aega tagasi jagas Katrin oma Facebooki seinal fondi üleskutset «Kõigi laste unistuseks ei ole asjad». Nüüd on kaks poega kaotanud jõulude eel ema,» edastab vähiravifond «Kingitud elu» sotsiaalmeedias.

Vähiravifond toetas Katrini kopsuvähiravi alates märtsist. Paljud inimesed Ida-Virumaal ja tegelikult üle Eesti elasid noore naise võitlusele kaasa.

Katrini pere teatas fondile: «Viimaste nädalate jooksul läks tema tervis aina halvemaks ja enamus sellest ajast oli ta haiglas. Täname terve perega südamest fondi ja lahkeid Eesti inimesi, kes toetasid meie ema haiguse ravi. Tänu sellele sai ta suvel nautida perega väikest reisi ümber Eesti ja selle läheduses. Soovime fondile palju edu, sest see, mida fond teeb, on üllas ja seda tänu ei saa sõnadesse panna.»

Fond kutsus avalikkust Katrini kopsuvähi ravi toetama tänavu juulis, mil vaevu paari päevaga annetas noore naise toetuseks 564 inimest ja ettevõtet kokku ligi 12 000 eurot. Loe Katrini võitlusest pikemalt siit

Vähiravifond ning Postimehe toimetus avaldavad kaastunnet Katrini lähedastele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles