Parvlaev Leiger tegutses öösel kiirabina, et viia sünnitaja Hiiumaalt mandrile

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Leiger.
Parvlaev Leiger. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile öösel transporditi kõrgema taseme meditsiinilist abi vajanud patsient Hiiumaalt mandrile parvlaevaga. 

Eile hilisõhtul tõttas parvlaev Leiger appi Merevalvekeskusele transportimaks Hiiumaalt kiiret kõrgema taseme meditsiinilist abi vajavat patsienti mandrile, teatas Väinamerel parvlaevaliiklusega tegelev TS Laevade pressiesindaja Sirle Arro Lääne Elule.

«Parvlaeva Leiger nähti öösel merel. Miks? Leiger tõttas appi ja aitas toimetada kiiret abi vajavat patsienti Hiiumaalt mandrile. Erakorraline reis toimus Maanteeameti ja TS Laevad ühisel otsusel, sest kui on oht inimelule, siis teistsugust otsust ei saagi sündida. Meil on hea meel, et saime kaasa aidata väikese inimese turvalisemale ilmaletulekule!» edastas Praamid.ee oma Facebooki lehel. 

Heltermaalt teele asunud Leiger sildus Rohukülas kell 1.10. «Leigri abi oli vajalik, kuna helikopter ilmastiku tõttu ei saanud seda teha ning lootsikaater asus liiga kaugel ja sellel polnud piisavalt ruumi meditsiinilise transpordi osutamiseks,» selgitas Arro Lääne Elule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles