Suurtehing erameditsiinis: Confido omandab laserravikeskuse Vitaclinika

PM Tervis
Copy
Confido Meditsiinikeskuse juhataja Kadi Lamboti sõnul on Vitaclinika ost oluline samm ettevõtte teenuseportfelli laiendamisel, et pakkuda patsientidele aina laiapõhjalisemat arstiabi ja nõustamist.
Confido Meditsiinikeskuse juhataja Kadi Lamboti sõnul on Vitaclinika ost oluline samm ettevõtte teenuseportfelli laiendamisel, et pakkuda patsientidele aina laiapõhjalisemat arstiabi ja nõustamist. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Confido Healthcare Group sõlmis täna lepingu 92,5 protsendilise osaluse ostuks Eesti juhtivas laserravikeskuses Vitaclinika, mille tulemusel hakkab ettevõte pakkuma ligikaudu sadat laserravi teenust kaheksal meditsiinierialal.

Confido Meditsiinikeskuse juhataja Kadi Lamboti sõnul on Vitaclinika ost oluline samm ettevõtte teenuseportfelli laiendamisel, et pakkuda oma patsientidele aina laiapõhjalisemat arstiabi ja nõustamist. «Suure kogemusega Vitaclinika on Eestis omal alal tipptegija ning täiendab hästi Confido senist teenusevalikut meie jaoks uue valdkonnaga,» sõnas Lambot.

Vitaclinika juhataja Alexander Uskov-Kell kinnitas, et tehingu sõlmimisega saab Eesti vanim laserravikeskus osaks kaasaegsemast ja suurejoonelisemast erameditsiini projektist. «Kahe kliiniku ühinemisest võidavad eelkõige patsiendid, kes saavad Confidos nüüd tänu laserraviekspertide ja eriarstide tihedamale koostööle veelgi terviklikumat diagnostikat ja ravi,» sõnas Uskov-Kell. Ta lisas, et üsna pea tullakse moodsaima tehnoloogiaga varustatud kliinikus turule ka täiesti uute teenuste ja võimalustega, mida seni pole Eestis laserravi valdkonnas pakutud.

Algselt jätkatakse laserravi pakkumist Vitaclinika senistes ruumides Tallinna linna südames, kuid 2020. aasta suvel laienetakse Veerenni meditsiinilinnaku valmivasse peahoonesse, kus ligi 3000 ruutmeetrisel pinnal avatakse uus Confido Meditsiinikeskus.   

Confido ühe omaniku Tarmo Laanetu sõnul on tehingu sõlmimine osa ettevõtte kolmeaastasest 15-miljoni euro suurusest investeerimisprogrammist. «Oleme viimase kahe aastaga mitmekordistanud oma käibe ning jätkame jõulise laienemisstrateegiaga, mille eesmärk on kasvada Eesti suurimaks eraarstiabi pakkujaks,» lisas Laanetu. 2019. aasta alguses ostis Confido sõltuvusravi pakkuva TSF Kliiniku.

2002. aastal tegevust alustanud Vitaclinika on Eesti vanim laserravikeskus, mis pakub rohkem kui sadat laser- ja veresoontekirurgia, dermatoloogia, günekoloogia, proktoloogia, oftalmoloogia, veneroloogia ja esteetilise meditsiini teenust. Vitaclinika käive 2018. aastal ulatus 932 000 euroni ning aastas teenindatakse ligikaudu 12 000 patsienti.

Tallinnas Veerenni tervisekeskuses tegutsevasse Confido Healthcare Groupi kuulub pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido meditsiinikeskus, töötervishoiukeskus, radioloogiakeskus ning vaimse tervise keskus koos sõltuvusravikeskusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles