Salapärane surm Kariibidel: haige mees suri pärast lennukist välja viskamist

PM Tervis
Copy
Haigel mehel ei lastud kodumaale lennata.
Haigel mehel ei lastud kodumaale lennata. Foto: Shutterstock

Khalid Adkins (46) armastas Dominikaani vabariiki ja plaanis seal veeta kogu vanaduspõlve. Mees suri aga eelmisel teisipäeval sealses haiglas pärast äkilist haigestumist, kui teda ei lastud tervisliku seisundi tõttu naasta lennukiga kodumaale USAsse.

Kariibi mere saarest on viimastel kuudel üle käinud salapäraste surmade laine, kirjutab Daily News.

Adkins reisis kahe nädala eest tütre seltsis Punta Canasse, et visata pilk peale kinnisvarale. Tütar Mia Adkind naasis varem. Isa üritas pühapäeval samuti kodumaale tagasi sõita, ent lennukis hakkas tal higi voolama ja ta oksendas tualetis. Ta tütar ütleb, et isa jäi lennukis «superhaigeks». Lennuk ei olnud veel õhku tõusnud ja pereliikmete sõnul «visati ta lennukist välja».

Adkinsi vanem vend ütles, et Khalid viidi haiglasse, kus avastati, et neerud on üles öelnud. Pereliikmed ei tea aga, mis tervisekriisi põhjustas ja selle tuvastamiseks lahatakse Dominikaani vabariigis ta surnukeha.

Tütre sõnul polnud Adkinsil enne lennukis sümptomite tekkimist tervisehädasid. Ametivõimud surma põhjust ei avalda.

Eelmisel nädalal suri piirkonnas ka teine ameeriklane, kel tekkis äkiline hingamishäire ja ta pidi eluga hüvasti jätma pärast Santo Domingi kuurordis kokteili nautimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles