Mees pidi pärast pullidele mõeldud seksuaalstimulandi võtmist operatsioonile minema

PM Tervis
Copy
Mees sattus loomadele mõeldud seksuaalstimulandi tõttu haiglasse.
Mees sattus loomadele mõeldud seksuaalstimulandi tõttu haiglasse. Foto: Shutterstock

Mees oli sunnitud arstiabi otsima, kuna tal kestis pärast pullidele mõeldud seksuaalstimulandi tarbimist kolmepäevane erektsioon.

Mees võttis pullide paaritamiseks kasutatavat stimulanti, et oma sooritust voodis parandada, kui stimulandi võtmise tagajärjel tekkis tal erektsioon, mis ei kadunud ka pärast kolme päeva. Mees toimetati haiglasse ning arstid otsustasid pärast tema tervisliku seisundi hindamist meest opereerida.

Pikaajaline erektsioon on valus seisund, mis võib põhjustada jäädavad kahju peenisele ning seepärast vajab seisund kiiret meditsiinilist sekkumist. Üldjuhul kaob erektsioon peatselt pärast seemnepurset, kuid harvadel juhtudel jääb see püsima mitmeks tunniks.

Kui erektsioon kestab kauem kui neli tundi, peaks pöörduma erakorralise meditsiini osakonda. Erektsioonist vabanemiseks võivad arstid peenisest süstlaga verd eemaldada, kuid kui see ei aita, tuleb teha operatsioon. Operatsiooniga kaasnevad riskid ning selle tagajärjel võivad mehel tulevikus tekkida erektsioonihäired.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles