Naine kaotas kummalise juhtumi tõttu 90 kilo

PM Tervis
Copy
Danielle teadis, et ta rikkus kaalukusega ameerika mäed. Nüüd kaalub ta 58 kilo.
Danielle teadis, et ta rikkus kaalukusega ameerika mäed. Nüüd kaalub ta 58 kilo. Foto: Danielle Wright /SWNS.COM/Danielle Wright /SWNS.COM/Scanpix

Kui ameerika mäed suleti kaaluka inglanna Danielle Wright`i lõhutud istme tõttu, otsustas naine kogetud piinlikkustunde tõttu loobuda suhkrust ja burgeritest.

Kui ligi 150 kilo kaaluv Wright läks ameerika mägedele sõitma, pidi instruktor üle naise kõhu käivad turvaelemendid kinni rutjuma jalaga, vahendab Daily Mail. Sõit oli naise jaoks nagu õudusunenägu – terve aja oli tal kabuhirm, et kinnitused tulevad lahti ja ta lendab istmelt. Pärast sõitu suleti atraktsioon istme rikke tõttu – Wright teadis, et tema oli olnud siin kurjajuur.

Piinlik juhtum oli naise jaoks nii motiveeriv, et ta võttis end tõsiselt käsile – järgneva nelja aasta jooksul kaotas naine tervisliku eluviisi abil 90 kilo. Nüüd kaalub ta 58 kilo.

Wright tunnistab, et tema nõrkuseks olid pagaritooted, mida ta enam üldse ei tarbi. Kaaluprobleemid algasid, kui ta oli 18aastane ja kolis kokku poiss-sõbraga. Tal oli siis vaba voli täita külmik endale meelepäraste toitudega.

Wright läks aga peatselt pärast ameerika mägede intsidenti toonasest poiss-sõbrast lahku. Olles kaotanud juba märkimisväärselt kaalu, kohtus ta oma praerguse armastatuga, kes oli peenike noorhärra. Naine sõi tema juuresolekul veel rohkem salatit ja loobus päevastest näksimistest, et õhtul koos ühist söömaaega nautida. Peatselt selgus, et Wright oli rase – tema kaalu tõttu olid arstid talle enne öelnud, et rasestuda tal ei õnnestu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles