Nelja rinnaga naine läks suure summa eest noa alla

PM Tervis
Copy
Naine tundis end rindade tõttu väga ebakindlalt.
Naine tundis end rindade tõttu väga ebakindlalt. Foto: Shutterstock

Daily Maili andmetel pidi nelja rinnaga naine maksma 5 500 naela, et kaks rinna moodi moodustist eemaldada.

22-aastane Phoebe Ellis tundis end oma füsioloogilise eripära tõttu väga ebakindlalt ja õnnetult – naisel kasvasid kaenlaaluste kõrvale rindu meenutavad moodustised. Ellis oli terve teismeea vältel depressioonis ning häbenes oma keha. Tüdruk kandis vaid lohvakaid riideid ning mõtles sageli enesetapule. Samuti vältis naine intiimsuhteid, sest ei tahtnud, et partnerid teda alasti näeksid.

Alles kümme aastat hiljem sai Ellis eraarstilt diagnoosi ja pakkumise moodustised eemaldada. Naisel diagnoositi haruldane sündroom, mille tõttu hakkab rinnakude kasvama vales kohas ning mõnikord moodustuvad rindadele ka nibud.

Ellise topeltrinnad põhjustasid talle menstruatsiooni ajal ka valu, sest nagu tavalised rinnad, reageerisid ka need hormonaaltasakaalu kõikumisele. Enne diagnoosi arvas Ellis, et moodustised on lihtsalt rasvkude või lausa vähkkasvaja.

Arstid väitsid, et tegemist on kosmeetilise probleemiga, mille parandamiseks tuleb naisel ise maksta. 2019. aasta novembriks kogus naine ise vajaliku summa kokku ja käis operatsioonil. Nüüd elab naine normaalset elu, käib jõusaalis ja tunneb end enesekindlamalt.

Pilte naisest enne ja pärast operatsiooni näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles