Eesti Arstide Liit palub mõistvat suhtumist ja koostööd

Rebeka Kalam
, Tervisereporter
Copy
TALLINN, Eesti 10MAR20 Koroona viirus. Kaitseülikond. Pildil Regionaalhaigla kiirabibrigaadi juht Angela Aasanurm valmistumas minema koroonaviiruse proovi võtma. Foto Tairo Lutter/POSTIMEES FOTO: Tairo Lutter
TALLINN, Eesti 10MAR20 Koroona viirus. Kaitseülikond. Pildil Regionaalhaigla kiirabibrigaadi juht Angela Aasanurm valmistumas minema koroonaviiruse proovi võtma. Foto Tairo Lutter/POSTIMEES FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Eesti Arstide Liit andis teada, et vähendavad inimestevahelisi kontakte kõikides raviasutustes ja tagavad arstiabi vaid tõsisemate seisunditega ja erakorralist abi vajavatele patsientidele. 

Teates seisab lisaks, et arstidele tuleks edastada kogu vajalik info oma terviseseisundi ja võimaliku koroonaviirusega kokkupuute või nakatumiskahtluse kohta. See teave on väga oluline ükskõik millise tervisemurega arsti poole pöördudes. 

Infektsioonihaiguste arst Helen Mülle lisab, et kõik arstid järgivad ja annavad soovitusi vastavalt terviseameti antud juhistele. Ta soovitab pidada kinni riigi antud kodurežiimi soovitusest, sest haigused saavadki levida vaid juhul, kui inimesed antud soovitustesse vastutustundetult suhtuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles