Balti Jaama turult saab kauba otse koju tellida

Rebeka Kalam
, Tervisereporter
Copy
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Koroonaviiruse leviku tõttu on viimastel nädalatel toidukaupade tellimine e-poodidest hüppeliselt kasvanud. Ka Balti Jaama Turu e-turu tellimuste hulk on käesoleval nädalal kasvanud mitmekordseks, kuid soovitud kaup jõuab endiselt soovijateni vaid paari päeva jooksul.

«Balti Jaama Turu e-turu kaudu saavad inimesed valida erinevate kauplejate toodete vahel ning vajaliku ostukorvi kokku panna. Teistest jaekettidest eristab e-turgu teistsugune sortiment, pakume eelkõige laia valikut kodumaist ja värsket turukaupa,» kommenteeris Astri Grupi turundusjuht Matthias Vutt.

Kuna e-turg on üks osa e-keskusest www.astri.ee, siis saab klient lisaks turukaubale ka muud kaupa koju tellida. Valikus on üle 330 e-poe ja rohkem kui 250 000 erinevat toodet.

«Praegusel hetkel saame lubada, et toome tellitud kauba kliendile koju kätte paari päeva jooksul.  Teeme koostööd erinevate kullerfirmadega ja tuleme tellimuste täitmisega hästi toime. Kõikide tellimuste puhul kehtib kontaktivaba tarne, ehk kuller helistab ette ja jätab kauba kliendi poolt soovitud kohta,» lisas Vutt.

Balti Jaama Turg pakub kojuvedu iga päev ajavahemikus 11-20. Koju tuuakse kaubad kuni seitsme kilomeetri raadiuses Tallinna kesklinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles