Koroonaviirusega haiglavoodis olev hooldusõde: valus on hingata

PM Tervis
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Tennessee hooldusasutuses diagnoositi enam kui sajal inimesel koroonaviirus, sealhulgas hooldusõel Shareka Williamsil, kes vajab praegu haiglaravi.

Williams postitas sotsiaalmeediasse haiglavoodist tehtud video, milles ta üritab inimestele selgitada, et see viirus ei ole sugugi naljaasi.

«Vabandage, valus on hingata,» ütleb Williams videos. «Ma tahan teile lihtsalt öelda, et ärge võtke seda naljana. See pole nali. Te ei näe oma perekonda, saate vaevu rääkida ning üritate teha kõik endast oleneva, et mitte mõistust kaotada.»

Williams palub kõigil, kel vähegi võimalik, jääda koju. Naine hoiatab, et viirus ohvrit ei vali. «See on haigus, mida te endale ei taha. Sa saad vaevu süüa, sa saad vaevu kõndida, sa saad vaevu hingata, sest see teeb nii palju valu,» kirjeldab viiruse mõju Williams, kes on otsustanud oma elu jumala kätesse usaldada.

Vahepeal on Tennessee hooldekodus puhkenud haiguspuhangu tagajärjel surnud vähemalt neli inimest. Koroonaviiruse test osutus positiivseks 74 hooldekodu asukal ja 33 töötajal, kirjutab Fox News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles