Apotheka kiirkuller laienes lisaks Tartule ka Harjumaale

PM Tervis
Copy
Apotheka apteek
Apotheka apteek Foto: Margus Ansu

Alates sellest nädalast saab kogu Harju maakonna ulatuses Apotheka e-apteegist tehtud tellimused hiljemalt järgmise päeva jooksul kätte.

Harjumaal elavad inimesed saavad nüüdsest koostöös Saadetis OÜ-ga Apotheka e-apteegi kauba kätte tellimuse tegemisele järgneval päeval. Juba paar kuud on Tallinnas võimalik e-apteegi pakk saada kiirtellimusena kätte ka nelja tunni jooksul pärast tellimuse sooritamist.

«E-apteek on eestimaalaste hulgas üha armastatum ning sealt saab tellida kogu apteegikaupa, sh ravimeid – retsepti- ja käsimüügi- ning ka veterinaarravimeid. Järgmise päeva kiirkuller kehtib ainult ukselt uksele tellimisel ja teenus on kontaktivaba. Pakiautomaatidele see ei laiene,» selgitas Apotheka e-apteegi juht, proviisor Jürgen Jänese.

«Aprillis on Eesti inimesed ostnud Apotheka e-apteegist ravimite kõrval kõige enam näo kaitsemaske, käte desinfitseerimisvahendeid, vesinikperoksiidi lahust, söetablette, pipraplaastreid, C-vitamiini ning piimhappebaktereid,» tõdes proviisor.

Saadetis OÜ järgmise päeva kiirkulleri teenus on lisaks Harjumaale kättesaadav ka kogu Tartu maakonna ulatuses, kuhu pakid jõuavad reeglina 24h jooksul tellimuse kinnitamisest. Mujal Eestis jõuavad e-apteegi tellimused kulleritega kohale tavapäraselt kahe kuni kolme tööpäeva jooksul.

E-apteek võimaldab apteegikaupa osta mugavalt just sealt, kus inimene parasjagu viibib ning tellida ostud kas koju, tööle, postkontorisse, pakiautomaati või lasta need saata hoopis maavanaemale kulleriga koju. E-apteegis on võimalik apteekriga privaatselt nõu pidada ning soetada nii käsimüügi- kui retseptiravimeid, külmkapitemperatuuri vajavaid tooteid, veterinaarravimeid ning ka suures valikus ilu- ja tervisetooteid. Retseptiravimite ostmisel on eeltingimuseks, et välja on kirjutatud digiretsept.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles