Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

Koroonaviiruse leviku oht mõjutab restoranis toidu nautimist

Copy
Söögikoha omaniku kiirlahendus viirusnakkuse leviku tõkestamiseks – kohtade arvu piiramiseks ristidega märgistatud «koroonalauad»
Söögikoha omaniku kiirlahendus viirusnakkuse leviku tõkestamiseks – kohtade arvu piiramiseks ristidega märgistatud «koroonalauad» Foto: Shutterstock

Suve edenedes on avatud siseruumides paiknevate söögikohtade ja lõbustusasutuste uksi, kuigi nii mõneski piirkonnas on tuvastatud sellele järgnenud koroonaviiruse nakkusjuhtude arvu drastilist tõusu ja siseruumid on taas üldkasutuseks suletud. Siiski on mõnusaks ajaveetmiseks endiselt avatud paljud baarid ja restoranid. Arutelu siseruumides einestamise ohutusest vahendab Medical Daily.

Harvardi meditsiinikooli arsti dr Karani sõnul peaksid restoranides söömas käimist vältima nii Covid-19 sümptomitega kui ka nõrga immuunsüsteemiga inimesed. See on oluline nende enda ja ka teiste inimeste ohutuse pärast. Kui inimene on terve, on soovitatav välja sööma minnes eelistada kohti, kus saab süüa õues värske õhu käes. Plaane tehes võiks väljavalitud restorani ette helistada ja küsida, kas ja kuidas on neil arvestatud klientide ohutusega söögikohas viibimisel.

Tagasi üles